CREAM si-a fisurat o coasta la “Dansez pentru tine”

28.03.2009 14:07

Ori ghinionul se tine lant, ori asistam la o strategie de PR iesita din comun. Inainte de fiecare emisiune, mai aflam ca unul dintre concurenti si-a rupt piciorul, ca altul si-a fracturat o coasta sau ca mai toti acuza dureri groaznice in diferite zone ale corpului. Am inteles ca antrenamentele sunt draconice, dar toate aceste accidente par usor exagerate. O situatie in care cineva danseaza cu piciorul in gips atrage mult mai multi telespectatori decat un show banal, mai ales ca vedetele actualei editii sunt iesite din lumina reflectoarelor de ceva timp.

Dupa ce, in toamna, Lili Sandu si-a fracturat o coasta in timpul antrenamentelor “Dansez pentru tine”, a venit acum randul Claudiei Pavel sa treaca printr-o suferinta similara. Printr-un comunicat de presa se face cunoscut faptul ca tanara si-a rupt o coasta si are dureri groaznice, insa medicul i-a dat verde pentru emisiunea din seara asta. Cream va dansa cu partenerul ei, Adrian Filote, iar tanarul va trebui sa fie ceva mai grijuliu la miscarile spectaculoase. Claudia nu este singura care trece printr-o accidentare, si partenera lui Mihai Sturzu acuzand dureri groaznice la genunchi. Cu toate astea, ea si cantaretul s-au mobilizat sa uite parca de orice durere pentru a trece de duelul de vineri si a merge mai departe pe drumul catre implinirea visului lor.

Si Piticu’ a avut dureri de genunchi, insa a trecut peste ele din dragoste pentru dans si din dorinta de a o ajuta pe Oana. Roxana Al-Sanadi, partenera lui Alin Oprea, a decis sa continue antrenamentele, chiar daca durerile ei sunt mari, iar medicii i-au spus ca are fractura de calcaneu. Supravegheata in permanenta de medici, Roxana nu a vrut sa renunte la lupta care-i poate salva viitorul ei si copiilor ei. Ea poarta un gips special la piciorul care are osul zdrobit, gips care-i permite sa si danseze, dar sa-si si protejeze piciorul.

Ele sunt bine!

Cristina Cepraga si Dan Hedesiu au mancat dans pe paine toata saptamana, au repetat mult, simt oboseala, febra musculara, insa au scapat de accidentari si alte probleme mari. Cele doua gemene de la Cheeky Girls sunt mai in forma ca niciodata. Ele mananca light, fac antrenamente pentru dans 10 ore pe zi, iar cand ajung la hotel mai fac si 2 ore de sala, totul pentru ca vineri seara sa aiba o prestatie imecabila, iar partenerii lor sa se simta mai aproape de implinirea visului lor.
 

Back

Search site

Powered by Dj JuLiAn for Radio I.N.F.I.N.Y.T.Y © 2009 (All rights reserved.) ©